I keep getting an error when posting.

View previous topic View next topic Go down

I keep getting an error when posting.

Post by Zuly on Sun Jun 02, 2013 5:00 am

9 times out of 10 when I click the Submit button, I get this error:

[You must be registered and logged in to see this image.]

I've tried clearing browsing data, restarting Chrome, etc. It only happens here. My posts still get submitted but no without getting this error.

Spoiler:
No, I will not change my browser for one site.
avatar
Zuly
Silver Member
Silver Member

Posts : 1442
Reputation : 5
Join date : 2011-11-06
Age : 28
Location : Puerto Rico

http://www.zulygd.com

Back to top Go down

Re: I keep getting an error when posting.

Post by TopgunUK on Sun Jun 02, 2013 5:02 am

>Chrome

There's your problem.
avatar
TopgunUK
Platinum Member
Platinum Member

Posts : 6023
Reputation : 29
Join date : 2011-11-06
Age : 27

Back to top Go down

Re: I keep getting an error when posting.

Post by PT-Desu on Sun Jun 02, 2013 5:04 am


I use both FF and Chrome at the same time
This forum i have open in FF though, i'll see if i have problems with it in Chrome

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
PT-Desu
Admin
Admin

Posts : 5136
Reputation : 41
Join date : 2011-10-27
Age : 33
Location : Portugal

http://anime-faction.umforum.net

Back to top Go down

Re: I keep getting an error when posting.

Post by Zuly on Sun Jun 02, 2013 7:00 am

TopgunUK wrote:>Chrome

There's your problem.
B-b-but I need Chrome for syncing tabs with my phoooooooooone. *whines*

Edit: Also, this only started happening recently.
avatar
Zuly
Silver Member
Silver Member

Posts : 1442
Reputation : 5
Join date : 2011-11-06
Age : 28
Location : Puerto Rico

http://www.zulygd.com

Back to top Go down

Re: I keep getting an error when posting.

Post by Pai on Sun Jun 02, 2013 7:08 am

no issues with chrome here. must be your Puerto Rican interwebs

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Pai
Platinum Member
Platinum Member

Posts : 6075
Reputation : 18
Join date : 2011-11-10
Age : 26
Location : Kyonyu

http://animefigures.us/

Back to top Go down

Re: I keep getting an error when posting.

Post by Nanamix on Mon Jun 03, 2013 12:01 am

Clear out your cache.

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Nanamix
Admin
Admin

Posts : 1171
Reputation : 9
Join date : 2011-11-08
Age : 25
Location : Tokyo, Japan ; Saigon, Vietnam

http://www.facebook.com/nanasesakamoto

Back to top Go down

Re: I keep getting an error when posting.

Post by Hollow on Mon Jun 03, 2013 12:21 pm

Been using Chrome this whole time, haven't had any problems.
avatar
Hollow
Contributor
Contributor

Posts : 3770
Reputation : 27
Join date : 2011-11-06
Age : 28
Location : I appear missing now.

Back to top Go down

Re: I keep getting an error when posting.

Post by CluelessNeko on Sat Jun 15, 2013 11:08 am

I'm getting a error on Firefox.
Thought I was banned.
avatar
CluelessNeko
Premium Member
Premium Member

Posts : 8357
Reputation : 14
Join date : 2011-11-24
Age : 26
Location : Somewhere near by.

Back to top Go down

Re: I keep getting an error when posting.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum